OBIECTIVELE, MISIUNEA ȘI VIZIUNEA NOASTRĂ

– prezentarea frumuseții munților Carpați prin servicii inedite și activități sustenabile.

– facilitarea celor care nu au posibilitatea să intreprindă singuri astfel de aventuri, folosindu-ne de dotarea tehnică, experiența și pasiunea noastră

– dorim să oferim o alternativă pașnică față de accesarea acestor munți cu motocicleta și ATV-ul, care sunt factori distructivi la adresa solului și pajiștilor alpine

Rulează videoul

O parte din echipa weRide

Cristi Dunca

CEO

Cristi Dunca a ales sa renunțe la toate oportunitățile și ofertele primite pentru a dezvolta proiecte de top în străinatate, pentru a rămâne acasă și pentru a-și hrăni în continuare pasiunea pentru munte și sporturi exteme. A studiat timp de 4 ani “Management în Turism” la o universitate privată din Viena, pentru a dobândi cunoștințe solide în materie de turism montan și pentru a putea ajuta alături de tatăl său la dezvoltarea unui resort montan.

Dani Dunca

Operations Manager

"De mic copil mi-au plăcut toate sporturile, mai ales cele extreme și de iarnă. Sunt un om veșnic cu zâmbetul pe buze, distractiv și nu în ultimul rând, serios bineînțeles. Sunt tânar, cu poftă de lucru și deschis pentru lucruri noi! Îmi place să stabilesc obiective, ca după să mă pot bucura de realizarea lor. Îmi place să îmi petrec timpul cu oameni mai evoluați ca mine, mai experimentați, care să mă provoace să evoluez. Am ales să studiez managmentul pentru a putea aduce toate cunoștințele mele dobândite în această stațiune."

Romeo Dunca

Investitor

Din pasiune pentru natură, turism și sporturi extreme, Romeo Dunca a pornit la drum către dezvoltarea turismului montan din judetul Caraș Severin, investindu-și toată energia și resursele pentru a realiza cel mai de suflet proiect, care astăzi se concretizează în una dintre cele mai moderne stațiuni de ski din țară, realizată la standarde occidentale.

Catri Naicu

Ghid Montan

"În 2008, am devenit ghid montan al Asociației Ghizilor Montani din România (AGMR), precum și instructor în echipa lor."

Caius Rișcuța

Rider / Shaper

Rider cu o experiență vastă în sportul pe 2 roți, reprezentând Romania la campionatele mondiale de 4cross, a ales să se alăture echipei în dezvoltarea turismului de vară pe Muntele Mic - ne oferă ajutor în proiectarea traseelor de freeride din stațiune.

Radu Șerban

Rider / Shaper

"Salut, toată lumea mă numește "Feri" și sunt dependent de adrenalină. M-am îndrăgostit de sporturi la vârsta de 12 ani. Sunt pasionat de tot ce implică acțiune atât pe apă, pământ, cât și pe zăpadă. Abia aștept să împărtășesc pasiunea mea cu voi!"

Răzvan Rișcuța

Photo / Video Editor

,,Tânarul talentat” în producție video și design, având ca hobby de mic copil sporturile alternative, s-a alăturat echipei pentru a da o mâna de ajutor la dezvoltarea acestui proiect.

Andreea Mișca

Social Media Manager

""Dacă v-ați întrebat vreodată cine e în spatele tuturor paginilor de Social Media, cine dă update-urile zilnice, cine vă răspunde tot timpul la mesaje și comentarii, acum aveți răspunsul. Fac parte din echipa weRIDE din 2020 și voi rămâne mult timp de acum încolo în gașcă. Altfel, cine vă mai ține la curent cu update-urile din stațiune, nu?"

Ionuț Dunu

Manager Bar - SkyLounge

"Pasionat de distractie, sporturi extreme, natură și zambete frumoase, am ales să fiu manager pe domeniul Horeca al resortului pentru vibe-ul, provocările, experiențele pe care le primesc și mai ales pentru arta sporturilor de iarna."