MENIU

we+

weSKI INSIDER #14 – De ce la alții se poate, iar la Muntele Mic nu?

Weekend-ul care tocmai a trecut, am fost prezenți la Triada MTB @ Păltiniș — de data aceasta, cel care a participat la competiție a fost administratorul weSKI — Cristian Dunca. ✊🏼

📸 Tibi Hila

Cristian Dunca: “Mă bucur să văd cum comunitatea de rideri crește de la an la an! Mă bucură și mai tare să văd cum oamenii din zonă s-au unit și s-au mobilizat să organizeze un eveniment bine pus la punct.

Ei au înțeles că împreună ajung mai departe, pensiunile și restaurantele s-au umplut, iar lumea s-a bucurat de sport și natură. Felicitări organizatorilor, participanților și tuturor celor implicați.

Mă întristează faptul că la noi, la Muntele Mic, nu se poate colabora cu primăria și, din păcate, astfel de activități sunt ‘interzise’… Pensiunile și restaurantele stau goale, câinii latră și oamenii stau triști înecându-și amarul la pahare de bârfe interminabile. Păcat, mare păcat… atât de frumos puteam dezvolta și noi turismul de vară la Muntele Mic.

Rămâne doar să așteptăm terminarea proceselor și să sperăm că oamenii care ne cunosc cu adevărat și ne apreciază munca să aibă răbdare până când se va face dreptate.

Până atunci, vă așteptăm pe toți la ture de eBike, iar pentru pe cei cu un nivel mai avansat în MTB și dornici de aventură extra, vă așteptăm la heli-bike. Și să nu uităm, dacă sunteți în căutare de relaxare, o veți găsi cu siguranță la Hotel Montis.”

#werideromania #triadamtb #paltinis

DISTRIBUIE:

Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Twitter
Distribuie pe Linkdin
Distribuie pe Pinterest
Distribuie pe Email

Alte articole:

X

#weSocial

X

weLIVE Ecosystem

Partners

😁

We’re hard at work and the english version should be available soon!