Echipa weRide

Ei sunt cei care fac posibila distractia si aventura ta pe traseele de pe Muntele Mic si imprejurimi!

Romeo Dunca
CEO

Din pasiune pentru natură, turism și sporturi extreme, Romeo Dunca a pornit la drum către dezvoltarea turismului montan din judetul Caraș Severin, investindu-și toată energia și resursele pentru a realiza cel mai de suflet proiect, care astăzi se concretizează în una dintre cele mai moderne stațiuni montane din țară, realizată la standarde occidentale.

Cristian Dunca
Operations Manager

Cristi Dunca a ales sa renunțe la toate oportunitățile și ofertele primite pentru a dezvolta proiecte de top în străinatate, pentru a rămâne acasă și pentru a-și hrăni în continuare pasiunea pentru munte și sporturi exteme. A studiat timp de 4 ani “Management în Turism” la o universitate privată din Viena, pentru a dobândi cunoștințe solide în materie de turism montan și pentru a putea ajuta alături de tatăl său la dezvoltarea stațiunii

Daniel Dunca
Operations Manager

De mic copil mi-au plăcut toate sporturile, mai ales cele extreme și de iarnă. Sunt un om veșnic cu zâmbetul pe buze, distractiv și nu în ultimul rând, serios bineînțeles. Sunt tânar, cu poftă de lucru și deschis pentru lucruri noi! Îmi place să stabilesc obiective, ca după să mă pot bucura de realizarea lor. Îmi place să îmi petrec timpul cu oameni mai evoluați ca mine, mai experimentați, care să mă provoace să evoluez. Am ales să studiez managmentul pentru a putea aduce toate cunoștințele mele dobândite în această stațiune.

Razvan Riscuta
Videographer / Shaper

,,Tanarul talentat” in productie video si design, avand ca hobby de mic copil mountainbike-ul s-a alaturat echipei pentru a da o mana de ajutor la dezvoltarea acestui proiect.

Caius Riscuta
Rider / Shaper

Rider cu o experienta vasta in sportul pe 2 roti, reprezentand Romania la campionatele mondiale de 4cross, a ales sa ni se alature in dezvoltarea turismului de vara pe Muntele Mic.

Ne ofera ajutor in proiectarea traseelor de freeride din statiune.

Erik Gregor
Ghid

Erik Gregor este instructor de ski la weSki school si vara este ghid de mountain bike in turele de freeride. Tot el iti sta la dispozitie pentru orice intrebari legate de weRide.

Dorel Blaj
Chef - Snowlicious

Pasionat de mic copil de arta culinara, Dodo este chef la Snowlicious si este responsabil pentru mancarea ta odata ajuns la weRide.

Harta weRide
Prognoza Meteo & Camere Live

SERVICII weRIDE

Găsește toate detaliile legate de serviciile weRide
Vezi servicii weRide

Ready to ride the moment?