ECHIPA weSKI

DESCOPERĂ-I PE CEI CARE FAC POSIBILĂ AVENTURA TA PE MUNTELE MIC

Stațiunea montană weSKI – Muntele Mic este administrată de către societatea Nordica Turism SRL, având ca acționar pe Dunca Imobiliare SRL, condusă de omul de afaceri timișorean Romeo Dunca.

Obiectivul principal al companiei este acela de a construi un domeniu comparabil din punct de vedere al calității pârtiilor și serviciilor din zona montană Muntele Mic, cu ceea ce turiștii români găsesc în stațiuni de profil din Serbia sau Austria.

Deși în stațiunea Muntele Mic, versantul principal este compromis din punct de vedere urbanistic în zona în care s-a intervenit, compania a facut tot posibilul, reușind până în prezent să păstreze frumusețea și naturalețea locului, ferind-o de intervenția de prost gust pe care o regăsim în multe destinații turistice din România.

Rezultatul (până în prezent) este o instalație de ski la cele mai înalte standarde, având mai multe variante de coborâre cu diferență de nivel de 400m și lungimi ale pârtiilor de 2 până la 3 km.

Romeo Dunca
CEO
Din pasiune pentru natură, turism și sporturi extreme, Romeo Dunca a pornit la drum către dezvoltarea turismului montan din judetul Caraș Severin, investindu-și toată energia și resursele pentru a realiza cel mai de suflet proiect, care astăzi se concretizează în una dintre cele mai moderne stațiuni de ski din țară, realizată la standarde occidentale.
Cristi Dunca
Operations Manager
Operations Manager
Cristi Dunca a ales sa renunțe la toate oportunitățile și ofertele primite pentru a dezvolta proiecte de top în străinatate, pentru a rămâne acasă și pentru a-și hrăni în continuare pasiunea pentru munte și sporturi exteme. A studiat timp de 4 ani “Management în Turism” la o universitate privată din Viena, pentru a dobândi cunoștințe solide în materie de turism montan și pentru a putea ajuta alături de tatăl său la dezvoltarea stațiunii de ski.
Dani Dunca
Operations Manager
Operations Manager
"De mic copil mi-au plăcut toate sporturile, mai ales cele extreme și de iarnă. Sunt un om veșnic cu zâmbetul pe buze, distractiv și nu în ultimul rând, serios bineînțeles. Sunt tânar, cu poftă de lucru și deschis pentru lucruri noi! Îmi place să stabilesc obiective, ca după să mă pot bucura de realizarea lor. Îmi place să îmi petrec timpul cu oameni mai evoluați ca mine, mai experimentați, care să mă provoace să evoluez. Am ales să studiez managmentul pentru a putea aduce toate cunoștințele mele dobândite în această stațiune."

Servicii weSKI

SKI PASS
Gaseste detaliile legate de cartela care deschide toate drumurile distractiei.
Afla Detalii
SKI CENTER
Centrul de inchirieri echipamente sportive si singurul punct de informare turistica.
Afla Detalii
SKI SCHOOL
Invata de la profesionisti arta schiatului! Avem instructori certificati.
Afla Detalii
FREERIDE
Am creat pentru iubitorii de adrenalina un “loc de joaca”
Afla Detalii
Harta Statiune
Prognoza Meteo Vârful Muntele Mic

Ready to enjoy the moment?