Cazare Muntele Mic

Încercăm cu ajutorul partenerilor noștri să facem cele mai bune și calduroase recomandări de cazare.​
Suntem preocupați de confortul tău și sperăm să faci alegerea potrivită!

Cazari existente pe Muntele Mic

Dorim sa asiguram transparenta totala cu privire la solutiile de cazare de pe Muntele Mic, si de asemenea sa oferim clientului toate informatiile necesare.
Am decis sa listam toate unitatile de cazare existente, bune sau mai putin bune.In spatiul de mai jos vor fi listate in cel mai scurt timp, toate posibilitatile de cazare de pe Muntele Mic.

Te rugam deci sa ne urmaresti in continuare.

"Cabana Muntele Mic"

Această cabană este construită pentru două persoane și este rezervată cuplurilor.
Ne angajăm sa oferim locul perfect pentru tine și dragostea ta!

Detalii aici
Pensiunea Gasthaus Maria

Suntem la o distanță de numai 110 km de Timișoara și 12 km de Caransebeș, la circa 2 km de satul Borlova, pe drumul ce leaga Caransebeșul de Muntele Mic, Țarcu.

Pensiunea dispune de:

– 5 camere matrimoniale amenajate într-un stil unic și cu un design deosebit, fiecare cu baie proprie și terasă
– un apartament generos situat la mansardă, format din două camere spațioase, baie, living și terasă.

Detalii aici
Hotel Oxigen - Poiana Marului

Înconjurat de natură, pe malul unui râu, Hotel Oxigen e locul potrivit pentru relaxare la munte. Asigurăm o capacitate de 34 de camere, restaurant cu terasă, mâncare gustoasă, sală de conferințe, saună și jacuzzi… și multă voie bună.

Detalii aici
Pensiunea Florina - Poiana Marului

Pensiunea Florina este alegerea perfectă pentru petrecerea unui concediu de neuitat, oferindu-vă o gamă variată de servicii care să vină în întâmpinarea satisfacerii celor mai exigente, cu calitate și bun gust.

La Pensiunea Florina vă așteaptă 10 camere (25 locuri de cazare) cu mobilier și amenajări interioare moderne. Camerele sunt dotate cu televizoare și băi proprii, cu cabine de duș.

Detalii aici
Pensiunea Artarul - Poiana Marului

Pensiunea Arţarul se află în Poiana Mărului şi oferă unităţi de cazare cu terasă privată. Printre facilităţile disponibile la proprietate se numără acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate, recepţie deschisă non-stop, lounge comun şi restaurant. La un cost suplimentar, oaspeţii beneficiază de parcare privată. Toate camerele pensiunii au dulap.
Camerele Pensiunii Arţarul au TV prin cablu.

Se oferă mic dejun continental. Pensiunea Arţarul are loc de joacă pentru copii. Puteţi juca tenis de masă la pensiune, iar zona este populară pentru drumeţii şi pescuit. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. Vorbim limba dumneavoastră!

Detalii aici
Harta weRide
Prognoza Meteo & Camere Live

SERVICII weRIDE

Găsește toate detaliile legate de serviciile weRide
Vezi servicii weRide

Ready to ride the moment?